PERSONOPPLYSNINGER

CiaraCode er opptatt av at ditt personvern er beskyttet på best mulig måte. Det er derfor CiaraCode jobber aktivt med å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Det skal være enkelt og trygt for deg som CiaraCode kunde å forstå hva slags personopplysninger CiaraCode samler inn og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernpolicyen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor. CiaraCode SHOP AS, 917 475 350, Postboks 255 Bekkestua er ansvarlig som behandlingsansvar for behandlingen av dine personopplysninger.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER KOMMER VI TIL Å BEHANDLE?
CiaraCode vil behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettsiden vår ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Dette vil si personopplysninger mer spesifikt som følgende: ditt personnummer (hvis du har oppgitt dette), ditt navn, kjønn, fødselsdato, e-postadresse, din kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, ditt kredittkortnummer, din leveringsadresse, din IP-adresse og ditt telefonnummer.


HVA KOMMER VI TIL Å BRUKE DINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?
Opplysningene brukes til identifikasjon, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Opplysningene skal også kunne bli brukt til å sende post, SMS og e-post til deg og for markedsføring og informasjon via telefon med mindre du har valgt bort slik kommunikasjon. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde.
Opplysningene skal også kunne bli brukt til å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre nettsiden, betalingsmetoder og betalingsprosesser. Personopplysningene skal derfor kunne bli behandlet sammen med opplysninger i andre registre, for eksempel kredittopplysningsregistre.
Personnummeret (hvis du har oppgitt dette) ditt kommer også til å bli behandlet i forbindelse med et kjøp på vegne av (eller som følge av krav fra) tredjepartsleverandører av betalings- og kredittkortstjenester som har behov for dette for å skaffe seg tredjepartskredittopplysninger. Opplysningene vil også kunne bli behandlet sammen med opplysninger fra eller delt med myndigheter eller partnerne våre, for eksempel for utskrift og distribusjon, og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkortstjenester. CiaraCode er alltid ytterst varsom når det gjelder slik bruk.

Hvis hele eller deler av CiaraCodes forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

HVORDAN KOMMER VI TIL Å BESKYTTE DINE PERSONOPPLYSNINGER?
For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi gjennomført flere sikkerhetstiltak. Vi har gjennomført sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger, for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Videre har vi tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket. CiaraCode bruker også, for eksempel, SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren. For å hindre mulig uautorisert tilgang når ditt kredittkortnummer behandles, vil enveiskoder bli brukt.

HVOR LENGE KOMMER CIARACODE TIL Å OPPBEVARE MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Hvis du gir ditt samtykke til å være en/et registrert kunde/medlem hos CiaraCode, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg av fra å være kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg, for eksempel å oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser.
Uansett kommer personopplysningene dine aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

TILGANG TIL, OPPDATERING OG KORRIGERING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE
I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss, uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du ordne dette ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. Slik forespørsel må være behørig underskrevet av deg og sendt med vanlig post, se adresser oppgitt på nettsiden. Derfor kan den ikke sendes med e-post.
CiaraCode ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du gir til CiaraCode endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse, navn eller betalingsinformasjon, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi CiaraCode korrekte opplysninger ved å sende en e-post til CiaraCode. Du har alltid rett til å anmode om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.
Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring hvis du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

LENKER
Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Denne personvernpolicyen gjelder kun Nettsiden. Hvis du lenkes til et annet nettsted, må du lese personvernpolicyen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at CiaraCode ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsider.

ENDRINGER I PERSONVERNPOLICYEN
CiaraCode forholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernpolicyen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernpolicyen skal publiseres på Nettstedet.